Partneri

 • Ljekarne “Alpha plus” Mostar

   alpha plus centar 2       alpha plus        alpha plus 1

  Centar 2, Mostar                                                              Zvonimirova 16, Mostar

  U ponudi Zdravstvene ustanove Alpha plus  u Mostaru se nalazi veliki broj lijekova kako domaćih tako i inozemnih.  Osim toga ovdje možete pronaći lijekove na recept, bezreceptne lijekove, kozmetiku, ortopedsku obuću, dječji program, obaviti mjerenje krvnog tlaka …

   

 • Li-Pharma Livno

  CAM00176   CAM00175   CAM00174   CAM00169                 

  Ljekarnička ustanova „Li-Pharma“ iz Livna osnovana je 1993. godine kao prva privatna ljekarna u ovome dijelu Bosne i Hercegovine. Osnivači i vlasnici i vlasnici ljekarne su mr.ph. Melita Anić i mr.ph. Lovorka Huskić.

   Djelujući u teškim ratnim vremenima ljekarna se uspjela izboriti za svoj status u farmaceutskoj djelatnosti tako da je došlo do proširenja djelatnosti otvaranjem i druge ljekarne i formiranjem ljekarničke ustanove. Usporedo s ovim došlo je i do kadrovskoga i materijalnoga jačanja statusa ljekarničke ustanove. Izgradnjom i stavljanjem u funkciju nove ljekarne 2012. godine, stvoreni su uvjeti za još bolji i efikasniji rad. 

 • Zabrišće B&M doo Livno

  bm_grahovo3  bm_livno  bm_suhaca6            

  Poduzeće «Zabrišće B&M» d.o.o. osnovano je 1994. Osnivači i vlasnici su bračni supružnici Ljuba i Branko Šiško iz sela Zabrišće kod Livna. Vlastitim kapitalom stečenim dugogodišnjim radom u inozemstvu te u suradnji sa INTERINOM 1996.godine na obiteljskom zemljištu otvaraju benzinsku crpku u Zabrišću.

  Tih poratnih godina novoizgrađena crpka je zbog svog položaja, suvremenosti i opremljenosti brzo pronašla put do kupaca. Vođenje poslova u firmi prepuštaju svojoj djeci: sinu Mirku i kćerkama Karmeli i Karolini. Na crpki zapošljavaju razvojačene branitelje. Osnovno opredjeljenje je bilo rad u skladu sa Zakonom, podizanje nivoa usluge te ulaganje ostvarene dobiti u nove sadržaje i objekte. To je rezultiralo izgradnjom druge benzinske u Suhači i nabavom cisterni za prijevoz naftnih derivata i dakako zapošljavanjem novih djelatnika.
  Od 1998.god. do 2004.god traje konsolidacija poduzeća i potpuno opremanje postojećih crpki tako da je pored osnovne djelatnosti maloprodaje nafte i naftnih derivata djelatnost proširena na ugostiteljstvo, prijevoz za druge osobe, usluge pranja vozila u automatskim praonicama i sl.
  Kupovinom zemljišta i gradnjom crpki u Bosanskom Grahovu (2004.) i Drvaru (2007.), te izgradnjom upravne zgrade i benzinske crpke u Livnu,  poduzeće posjeduje pet benzinskih crpki na području HBŽ.

Gradovi