O nama

Od 15.12.2008. počeo je s radom PRVI partnerski loyalty program u Hercegovini – BEE loyalty program.

 BEE loyalty program – program odanosti kupaca određenim trgovinama i uslužnim djelatnostima zasniva se na jednostavnom konceptu nagrađivanja kupaca za iskazanu vjernost i odanost u odabiru trgovine, odnosno uslužne djelatnosti.

 Partneri u BEE loyalty mreži su trgovačka i uslužna poduzeća koja nude kupcima svoju robu i usluge, a pri svakoj kupovini ih nagrađuju. Partneri dobrovoljno pristupaju loyalty mreži, na principima uzajamnog povjerenja, a s namjerom povećanja prometa u svojim trgovinama i stvaranja kruga lojalnih kupaca U mrežu se uključuju različiti tipovi kvalitetnih partnera, što omogućava da se kupcima ponudi širok asortiman roba i usluga, kao i da se takvim pristupom zadrže postojeći i privuku novi kupci.

 BEE loyalty program udružuje mogućnosti partnera uključenih u ovaj program, a sve u cilju maksimiziranja zadovoljstva kupaca. Zadovoljan kupac, a k tome i nagrađen za svoju kupovinu, ponovo će se vratiti istim partnerima koji mu nude svoje proizvode i usluge.

 Širenjem ponude partnera ostvario bi se cilj da se kupcima osigura mogućnost da praktično sve svoje kupovine, ili bar većinu njih, mogu obaviti unutar mreže.

 Da bi mogli koristiti pogodnosti BEE loyalty programa kupci trebaju prigodom kupovine pokazati BEE karticu.

 BEE kartica se može dobiti BESPLATNO kod svih partnera BEE programa, na njihovim prodajnim mjestima. Kupovinom kod partnera BEE programa, kupac sakuplja nagradne bodove i oni se automatski evidentiraju na njegovoj kartici. Uz svaku BEE karticu moguće je dobiti i dodatnu obiteljsku karticu. Vrijednosti sakupljene na BEE kartici mogu se utrošiti na bilo kom prodajnom mjestu BEE partnerske loyalty mreže, odnosno kod bilo kog BEE partnera.

 Cilj BEE loyalty programa nije samo nagraditi odanost kupaca i povećati promet BEE partnera, već omogućiti da se kroz zajedništvo BEE partnera i njihovih kupaca organiziraju i provode akcije kojima će se promovirati rad na općoj dobrobiti društva, odgovornost prema  najugroženijim članovima društvene zajednice, kao i odgovornost prema povijesnom, kulturnom i prirodnom nasljeđu našeg grada, zavičaja i države.